top of page

Är du intresserad av att lära dig mer om hur du kan hjälpa din häst må så bra som möjligt?

Då har du kommit rätt! 
En av de som inspirerat mig i min resa som terapeut är Anna Lidén. Anna är bland annat hästfysioterapeut och näringsspecialist samt jobbar med att utbilda hästmänniskor i nutrition och foder med helheten i fokus. 
Hästar som hålls i fångenskap är helt beroende av oss ägare. De är vi som väljer var de ska beta, hur mycket  utevistelse de ska få, hur mycket de har möjlighet att röra sig, vad de får äta, hur mycket och hur ofta. Detta är bara några av de punkter där hästarna är beroende av oss ägare. Detta betyder att vi har ett enormt ansvar att ge våra hästar de förutsättningar de behöver för att leva friska, både fysiskt och mentalt. En viktig del, och något som påverkar hästarna i allra högsta grad, är vad vi utfodrar de med. En felaktig utfodring kan inte bara leda till minskad prestation eller arbetsvilja, det kan också innebära stor risk för smärtsamma tillstånd så som magsår eller kolik. 
Är du intresserad av att lära dig mer om hur du ska utfodra din häst på de sätt som får den att må så bra som möjligt?
Då är mitt stora tips att anmäla dig till Annas nya program: STÄRK OCH VITALISERA MAGE och TARM!
Programmet är anpassat efter att du ska lära dig mer om just din häst och hur du ska göra för att hjälpa den till ett hälsosamt, välmående liv. 
kurs.jpg
Den 15 september lanserar Anna och Academy of equine well being programmet: STÄRK OCH VITALISERA MAGE och TARM
(Genom att anmäla dig via länken nedan går viss provision till Sjöbergs Helhetshälsa och mitt fortsatta arbete mot välmående hästar)
Läs mer om programmet: https://www.equinewellbeingacademy.se/courses/starkochvitalisera?affiliate=qjdmGx
Eller besök hemsidan: https://www.equinewellbeingacademy.se?affiliate=qjdmGx
bottom of page